Резултати
еНаука >
Резултати >
In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia
Назив: | In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia | Аутори: | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Djilas, Milan D.; Stefanović, Olgica ; Čomić, Ljiljana | Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 11 str. e13776-e13776 | DOI: | 10.1111/jfpp.13776 | WoS-ID: | 000450155300019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85055174642 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11082 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210206 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.