Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia
Назив: In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Djilas, Milan D.; Stefanović, Olgica  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 11 str. e13776-e13776
DOI: 10.1111/jfpp.13776
WoS-ID: 000450155300019
Scopus-ID: 2-s2.0-85055174642
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11082
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210206
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

15
SCOPUSTM
10
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.