Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia
Назив: In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Djilas, Milan D.; Stefanović, Olgica  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 11 str. e13776-e13776
DOI: 10.1111/jfpp.13776
WoS-ID: 000450155300019
Scopus-ID: 2-s2.0-85055174642
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11082
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210206
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

19
SCOPUSTM
10
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.