Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical characterization of soluble proteins of whole camel milk powders produced by spray drying treatment at high temperatures
Назив: Physicochemical characterization of soluble proteins of whole camel milk powders produced by spray drying treatment at high temperatures
Аутори: Peruško, Marija  ; Simović, Ana  ; Stevanović, Nikola R.; Smiljanić, Katarina  ; Radomirović, Mirjana Ž.  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ghnimi, Sami; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2019
Публикација: 1st FoodEnTwin Workshop “Food and Environmental -Omics”, Book of Abstracts, June 20-21, 2019, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 27-27
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/241472
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5131
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца