Резултати
еНаука >
Резултати >
Physicochemical characterization of soluble proteins of whole camel milk powders produced by spray drying treatment at high temperatures
Назив: | Physicochemical characterization of soluble proteins of whole camel milk powders produced by spray drying treatment at high temperatures | Аутори: | Peruško, Marija ; Simović, Ana ; Stevanović, Nikola R.; Smiljanić, Katarina ; Radomirović, Mirjana Ž. ; Stanić-Vučinić, Dragana ; Ghnimi, Sami; Ćirković-Veličković, Tanja | Година: | 2019 | Публикација: | 1st FoodEnTwin Workshop “Food and Environmental -Omics”, Book of Abstracts, June 20-21, 2019, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 27-27 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/241472 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5131 |
Пројекат: | Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024) FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |