Резултати

еНаука >  Резултати >  Composition and Radical Scavenging Capacity of Phenolic Compounds in Wheat-Chickpea Dough
Назив: Composition and Radical Scavenging Capacity of Phenolic Compounds in Wheat-Chickpea Dough
Аутори: Stojanović, Jelena; Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana  ; Nikolić, Nada  
Година: 2014
Публикација: International Journal of Food Properties
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 8 str. 1861-1871
DOI: 10.1080/10942912.2013.767832
WoS-ID: 000335213200018
Scopus-ID: 2-s2.0-84899861492
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260853
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.