Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation for preservation of functionality and targeted delivery of bioactive food components
Назив: Encapsulation for preservation of functionality and targeted delivery of bioactive food components
Аутори: de, Vos Paul; Faas, Marijke M.; Spasojević, Milica  ; Sikkema, Jan
Година: 2010
Публикација: International Dairy Journal
ISSN: 0958-6946 International Dairy Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 4 str. 292-302
DOI: 10.1016/j.idairyj.2009.11.008
WoS-ID: 000275924800013
Scopus-ID: 2-s2.0-75349112726
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268368
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

606
SCOPUSTM
517
OpenCitations
474
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.