Резултати
еНаука >
Резултати >
Encapsulation for preservation of functionality and targeted delivery of bioactive food components
Назив: | Encapsulation for preservation of functionality and targeted delivery of bioactive food components | Аутори: | de, Vos Paul; Faas, Marijke M.; Spasojević, Milica ; Sikkema, Jan | Година: | 2010 | Публикација: | International Dairy Journal | ISSN: | 0958-6946 International Dairy Journal Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 20 br. 4 str. 292-302 | DOI: | 10.1016/j.idairyj.2009.11.008 | WoS-ID: | 000275924800013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-75349112726 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268368 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
622
SCOPUSTM
SCOPUSTM
517
OpenCitations
OpenCitations
482
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.