Резултати

еНаука >  Резултати >  The role of total fats, saturated/unsaturated fatty acids and cholesterol content in chicken meat as cardiovascular risk factors
Назив: The role of total fats, saturated/unsaturated fatty acids and cholesterol content in chicken meat as cardiovascular risk factors
Аутори: Milićević, Dragan  ; Vranić, Danijela  ; Masić, Zoran ; Parunović, Nenad  ; Trbović, Dejana  ; Nedeljković-Trailović, Jelena  ; Petrović, Zoran  
Година: 2014
Публикација: Lipids in Health and Disease
ISSN 1476-511x Претражи идентификатор
Издавач: BMC, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 1 str. 42
DOI: 10.1186/1476-511X-13-42
WoS-ID: 000333651400001
Scopus-ID: 2-s2.0-84898544726
PMID: 24588940
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1106
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273318
Пројекат: Ministry of Education, Sciences and Technological Developments of Republic Serbia
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

77
SCOPUSTM
29
PubMed CentralTM
45
OpenCitations
70
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.