Резултати

еНаука >  Резултати >  Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in common carp meat smoked in traditional conditions
Назив: Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in common carp meat smoked in traditional conditions
Аутори: Babić, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Škaljac, Snežana  ; Vidaković, Suzana  ; Ljubojević, Dragana  ; Petrović, Jelena  ; Ćirković, Miroslav ; Teodorović, Vlado 
Година: 2018
Публикација: Food Additives & Contaminants Part B-Surveillance
ISSN: 1939-3210 Food Additives and Contaminants Part B: Surveillance Претражи идентификатор
Издавач: Taylor and Francis Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 3 str. 208-213
DOI: 10.1080/19393210.2018.1484821
WoS-ID: 000445075100008
Scopus-ID: 2-s2.0-85049135614
PMID: 29886818
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277182
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1637
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1476
Пројекат: Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

24
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
22
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.