Резултати
еНаука >
Резултати >
Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in common carp meat smoked in traditional conditions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in common carp meat smoked in traditional conditions | Аутори: | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Food Additives & Contaminants Part B-Surveillance | ISSN: | 1939-3210![]() ![]() |
Издавач: | Taylor and Francis Ltd. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 3 str. 208-213 | DOI: | 10.1080/19393210.2018.1484821 | WoS-ID: | 000445075100008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049135614 | PMID: | 29886818 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277182 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1637 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1476 |
Пројекат: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.