Резултати

еНаука >  Резултати >  Evolution of amino acids and biogenic amines in traditional dry-fermented sausage Sjenicki sudzuk during processing
Назив: Evolution of amino acids and biogenic amines in traditional dry-fermented sausage Sjenicki sudzuk during processing
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Ćućević, Nedim; Tomičić, Zorica  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja 
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 str. Article number 012021
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012021
WoS-ID: 000509758800021
Scopus-ID: 2-s2.0-85074644202
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15679
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/280554
Пројекат: Ministry of Education and Science of the Republic of Serbia [TR31032]
Извор метаподатака: Migracija
Напомена: The 60th International Meat Industry Conference, MEATCON2019, 22–25 September 2019, Kopaonik
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

7
SCOPUSTM
4
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.