Резултати
еНаука >
Резултати >
Evolution of amino acids and biogenic amines in traditional dry-fermented sausage Sjenicki sudzuk during processing
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evolution of amino acids and biogenic amines in traditional dry-fermented sausage Sjenicki sudzuk during processing | Аутори: | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | IOP Publishing | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 333 str. Article number 012021 | DOI: | 10.1088/1755-1315/333/1/012021 | WoS-ID: | 000509758800021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85074644202 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15679 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/280554 |
Пројекат: | Ministry of Education and Science of the Republic of Serbia [TR31032] | Извор метаподатака: | Migracija | Напомена: | The 60th International Meat Industry Conference, MEATCON2019, 22–25 September 2019, Kopaonik | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.