Резултати

еНаука >  Резултати >  The increase of technological performance of flour for the production of bread
Назив: The increase of technological performance of flour for the production of bread
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Dragana Jovanović; Demin, Mirjana  ; Filipčev, Bojana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Ikonić, Bojana  ; Pestorić, Mladenka  
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, Proceedings
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 484-489
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284300
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.