Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The increase of technological performance of flour for the production of bread
Naziv: The increase of technological performance of flour for the production of bread
Autori: Šimurina, Olivera  ; Dragana Jovanović; Demin, Mirjana  ; Filipčev, Bojana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Ikonić, Bojana  ; Pestorić, Mladenka  
Godina: 2016
Publikacija: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, Proceedings
Izdavač: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-050-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 484-489
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284300
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.