Резултати
Назив: | The increase of technological performance of flour for the production of bread | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Dragana Jovanović; Demin, Mirjana ; Filipčev, Bojana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Ikonić, Bojana ; Pestorić, Mladenka | Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, Proceedings | Издавач: | Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 484-489 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284300 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.