Резултати

еНаука >  Резултати >  Processing capacities, quality and safety of traditional dry-fermented sausages from Vojvodina (Northern Serbia)
Назив: Processing capacities, quality and safety of traditional dry-fermented sausages from Vojvodina (Northern Serbia)
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Novaković, Aleksandra  ; Delić, Jovana  
Година: 2018
Публикација: Abstract Book, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Foodtech congress, Novi Sad, 23-25.10.2018.
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 213-213
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/290694
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.