Резултати
еНаука >
Резултати >
Processing capacities, quality and safety of traditional dry-fermented sausages from Vojvodina (Northern Serbia)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Processing capacities, quality and safety of traditional dry-fermented sausages from Vojvodina (Northern Serbia) | Аутори: | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Abstract Book, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Foodtech congress, Novi Sad, 23-25.10.2018. | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 213-213 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/290694 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.