Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry
Назив Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry
Аутори: Janković, Vesna V.  ; Lakićević, Brankica  ; Borović, Branka  ; VELEBIT, BRANKO  ; Mitrović, Radmila R.  ; Spirić, Danka M.  ; Baltić, Tatjana M.  
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 331-334
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305354
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf.
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.