Резултати
Назив ![]() | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry | Аутори: | Janković, Vesna V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | International 57th Meat Industry Conference Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5![]() ![]() |
Колација: | str. 331-334 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305354 | URL: | http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf. | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.