Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain
Naziv: Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain
Autori: Vančetović, Jelena  ; Žilić Slađana  ; Gokmen Vural; Serpen Arda; Akilioglu Gul; Janković Marijana  
Godina: 2014
Publikacija: International Symposium on Bioactive Compounds in Cereal Grains and Foods -
Izdavač: International Associatioin for Cereal Science and Technology, Austria
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-3-950-3336-2-6 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 71-71
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312442
URL: https://www.bioactives2014.icc.or.ac
https://www.bioactives2014.icc.or.at
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.