Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain
Назив: | Bioactive compounds, their bioavailability, thermal stability and relation to antioxidant capacity of maize grain | Аутори: | Vančetović, Jelena ; Žilić Slađana ; Gokmen Vural; Serpen Arda; Akilioglu Gul; Janković Marijana | Година: | 2014 | Публикација: | International Symposium on Bioactive Compounds in Cereal Grains and Foods - | Издавач: | International Associatioin for Cereal Science and Technology, Austria | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-3-950-3336-2-6 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 71-71 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312442 | URL: | https://www.bioactives2014.icc.or.ac https://www.bioactives2014.icc.or.at |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.