Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of chilled Ccommon carp (Cyprinus carpio) steaks: chemical and sensory attributes
Назив: | Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of chilled Ccommon carp (Cyprinus carpio) steaks: chemical and sensory attributes | Аутори: | Babić, Jelena ; Milijašević, Milan ; Vranić, Danijela ; Đinović-Stojanović, Jasna ; Lilić, Slobodan; Korićanac, Vladimir | Година: | 2018 | Публикација: | Czech Journal of Food Sciences | ISSN: | 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 36 br. 3 str. 221-226 | DOI: | 10.17221/195/2017-cjfs | WoS-ID: | 000437015500004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049404568 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315052 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.