Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of chilled Ccommon carp (Cyprinus carpio) steaks: chemical and sensory attributes
Назив: Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of chilled Ccommon carp (Cyprinus carpio) steaks: chemical and sensory attributes
Аутори: Babić, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Vranić, Danijela  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Lilić, Slobodan; Korićanac, Vladimir
Година: 2018
Публикација: Czech Journal of Food Sciences
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 br. 3 str. 221-226
DOI: 10.17221/195/2017-cjfs
WoS-ID: 000437015500004
Scopus-ID: 2-s2.0-85049404568
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315052
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.