Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Comparative study of raw and thermally treated peanut major allergen post- translational modifications (PTMs)
Naziv: Comparative study of raw and thermally treated peanut major allergen post- translational modifications (PTMs)
Autori: Mihailović, Jelena D. ; Prodić, Ivana N.  ; Smiljanić, Katarina  
Godina: 2019
Publikacija: Book of Abstracts - V SePa Simposium: Proteomics in the analysis of food, environmental protection and medical research, Novi Sad 2019
Izdavač: Serbian Proteomic Association - SePA
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7031-511-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 16/L10
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5725
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322223
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/770
Projekat: Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca