Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study of raw and thermally treated peanut major allergen post- translational modifications (PTMs)
Назив: Comparative study of raw and thermally treated peanut major allergen post- translational modifications (PTMs)
Аутори: Mihailović, Jelena D.  ; Prodić, Ivana N.  ; Smiljanić, Katarina  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts - V SePa Simposium: Proteomics in the analysis of food, environmental protection and medical research, Novi Sad 2019
Издавач: Serbian Proteomic Association - SePA
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-511-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 16/L10
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5725
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322223
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/770
Пројекат: Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца