Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative study of raw and thermally treated peanut major allergen post- translational modifications (PTMs)
Назив: | Comparative study of raw and thermally treated peanut major allergen post- translational modifications (PTMs) | Аутори: | Mihailović, Jelena D. ; Prodić, Ivana N. ; Smiljanić, Katarina | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts - V SePa Simposium: Proteomics in the analysis of food, environmental protection and medical research, Novi Sad 2019 | Издавач: | Serbian Proteomic Association - SePA | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7031-511-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 16/L10 | URI: | http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5725 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322223 http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/770 |
Пројекат: | Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718. FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |