Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Назив: Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Аутори: Varga, Ana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Aćimović, Milica  ; Tomicić, Zorica  
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Safety & Food Quality-Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Претражи идентификатор
Издавач: M H Schaper Gmbh Co Kg, Alfeld
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 6 str. 177-185
DOI 10.2376/0003-925X-70-177
WoS-ID: 000567863300003
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1939
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333467
Пројекат: Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.