Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Naziv: Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Autori: Varga, Ana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Aćimović, Milica  ; Tomicić, Zorica  
Godina: 2019
Publikacija: Journal of Food Safety & Food Quality-Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Pretraži identifikator
Izdavač: M H Schaper Gmbh Co Kg, Alfeld
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 70 br. 6 str. 177-185
DOI 10.2376/0003-925X-70-177
WoS-ID: 000567863300003
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1939
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333467
Projekat: Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

4
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.