Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Назив: Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Аутори: Varga, Ana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Aćimović, Milica  ; Tomicić, Zorica  
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Safety & Food Quality-Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Претражи идентификатор
Издавач: M H Schaper Gmbh Co Kg, Alfeld
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 6 str. 177-185
DOI 10.2376/0003-925X-70-177
WoS-ID: 000567863300003
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1939
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333467
Пројекат: Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.