Резултати

еНаука >  Резултати >  The significance of Enterobacteriaceae as a process hygiene criterion in yogurt production
Назив: The significance of Enterobacteriaceae as a process hygiene criterion in yogurt production
Аутори: Vidaković Knežević, Suzana  ; Vranešević, Jelena  ; Pelić, Miloš  ; Knežević, Slobodan  ; Kureljušić, Jasna  ; Milanov, Dubravka  ; Ljubojević Pelić, Dragana  
Година: 2021
Публикација: Proceedings of 61th International Meat Industry Conference (MEATCON2021), Zlatibor
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 85
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012104-012104
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012104
Scopus-ID: 2-s2.0-85120399747
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/341343
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/428
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/443
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.