Резултати
еНаука >
Резултати >
The significance of Enterobacteriaceae as a process hygiene criterion in yogurt production
Назив: | The significance of Enterobacteriaceae as a process hygiene criterion in yogurt production | Аутори: | Vidaković Knežević, Suzana ; Vranešević, Jelena ; Pelić, Miloš ; Knežević, Slobodan ; Kureljušić, Jasna ; Milanov, Dubravka ; Ljubojević Pelić, Dragana | Година: | 2021 | Публикација: | Proceedings of 61th International Meat Industry Conference (MEATCON2021), Zlatibor | ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор | Издавач: | IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 85 | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012104-012104 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012104 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120399747 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/341343 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/428 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/443 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.