Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of the texture profile characteristics of two serbian traditional dry fermented sausages
Назив: | Comparison of the texture profile characteristics of two serbian traditional dry fermented sausages | Аутори: | Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Džinić, Natalija ; Novaković, Aleksandra | Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings IV International Congress “Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry” | Издавач: | University of East Sarajevo; Faculty of Technology Zvornik, Bosna i Hercegovina, Jahorina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 662-666 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342430 | URL: | http://www.kongres.tfzv.org/en/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.