Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the texture profile characteristics of two serbian traditional dry fermented sausages
Назив: Comparison of the texture profile characteristics of two serbian traditional dry fermented sausages
Аутори: Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Novaković, Aleksandra  
Година: 2015
Публикација: Proceedings IV International Congress “Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry”
Издавач: University of East Sarajevo; Faculty of Technology Zvornik, Bosna i Hercegovina, Jahorina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 662-666
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342430
URL: http://www.kongres.tfzv.org/en/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.