Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of the texture profile characteristics of two serbian traditional dry fermented sausages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparison of the texture profile characteristics of two serbian traditional dry fermented sausages | Аутори: | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings IV International Congress “Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry” | Издавач: | University of East Sarajevo; Faculty of Technology Zvornik, Bosna i Hercegovina, Jahorina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 662-666 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342430 | URL: | http://www.kongres.tfzv.org/en/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.