Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of monomeric anthocyanins in red wines based on their degradation with hydrogen peroxide in the presence of Cu(II)
Назив: | Determination of monomeric anthocyanins in red wines based on their degradation with hydrogen peroxide in the presence of Cu(II) | Аутори: | Mitić, Milan N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Agro Food Industry Hi-tech | ISSN: | 1722-6996![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 26 br. 2 str. 57-60 | WoS-ID: | 000354932300023 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342594 | URL: | http://www.teknoscienze.com/tks_article/determination-of-monomeric-anthocyanins-in-red-wines-based-on-their-degradation-with-hydrogen-peroxide-in-the-presence-of-cuii/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.