Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of monomeric anthocyanins in red wines based on their degradation with hydrogen peroxide in the presence of Cu(II)
Назив: Determination of monomeric anthocyanins in red wines based on their degradation with hydrogen peroxide in the presence of Cu(II)
Аутори: Mitić, Milan N.  ; Kostić, Danijela A.  ; Dimitrijević, Danica S.; B. Stojanović; Paunović, Dušan Đ.  ; M. Krstić  
Година: 2015
Публикација: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH
ISSN: 1722-6996 Agro Food Industry Hi-tech Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 br. 2 str. 57-60
WoS-ID: 000354932300023
URI: http://www.teknoscienze.com/tks_article/determination-of-monomeric-anthocyanins-in-red-wines-based-on-their-degradation-with-hydrogen-peroxide-in-the-presence-of-cuii/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342594
URL: http://www.teknoscienze.com/tks_article/determination-of-monomeric-anthocyanins-in-red-wines-based-on-their-degradation-with-hydrogen-peroxide-in-the-presence-of-cuii/
Пројекат: Serbian Ministry of Education and Science Protection [174007]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.