Резултати
еНаука >
Резултати >
Extraction kinetics of some phenolic compounds during vinification of grape variety cabernet sauvignon and its antioxidant properties
Назив: | Extraction kinetics of some phenolic compounds during vinification of grape variety cabernet sauvignon and its antioxidant properties | Аутори: | Lisov, Nikolina M. ; Čakar, Uroš D. ; Petrović, Aleksandar V. ; Madžgalj Valerija; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Година: | 2018 | Публикација: | 6th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality | Издавач: | Vinča Institute of Nuclear Sciences, Vinča-Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-148-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 21-24 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/345919 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.