Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of salting and thermal treatment on fatty acid characteristics of pork (M. Longissimus dorsi)
Назив: Effect of salting and thermal treatment on fatty acid characteristics of pork (M. Longissimus dorsi)
Uticaj postupka soljenja i termičkog tretmana na masnokiselinski sastav svinjskog mesa (M. Longissimus dorsi)
Аутори: Đorđević, Brižita  ; Miletić, Ivanka; Šobajić, Slađana  ; Stanković, Ivan  ; Đuričić, Ivana  
Година: 2006
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 1-4 str. 19-24
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/159058956#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/351930
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/883
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.