Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of salting and thermal treatment on fatty acid characteristics of pork (M. Longissimus dorsi)
Назив: | Effect of salting and thermal treatment on fatty acid characteristics of pork (M. Longissimus dorsi) Uticaj postupka soljenja i termičkog tretmana na masnokiselinski sastav svinjskog mesa (M. Longissimus dorsi) |
Аутори: | Đorđević, Brižita ; Miletić, Ivanka; Šobajić, Slađana ; Stanković, Ivan ; Đuričić, Ivana | Година: | 2006 | Публикација: | Hrana i ishrana | ISSN: | 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор | Издавач: | Društvo za ishranu Srbije, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 br. 1-4 str. 19-24 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/159058956#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/351930 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/883 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.