Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage
Назив: Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage
Аутори: Danilović, Bojana  ; Joković, Nataša  ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S.  
Година: 2012
Публикација: Abstract book VI CEFood Congress
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 497-497
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354776
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.