Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage
Назив: | Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage | Аутори: | Danilović, Bojana ; Joković, Nataša ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S. | Година: | 2012 | Публикација: | Abstract book VI CEFood Congress | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 497-497 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354776 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.