Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.)
Назив: Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.)
Аутори: Karabegović, Ivana T.  ; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Veličković, Dragan T. ; S. Stojičević; Nikolić, Nada Č.  ; Lazić, Miodrag L. 
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts - 12 th Symposium "Novel Technologies and Economic Development"
Издавач: Faculty of Technology, Leskovac, Leskovac, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 48-48
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363803
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.