Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.)
Назив: | Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.) | Аутори: | Karabegović, Ivana T. ; Stamenković Stojanović, Sandra J. ; Veličković, Dragan T. ; S. Stojičević; Nikolić, Nada Č. ; Lazić, Miodrag L. | Година: | 2017 | Публикација: | Book of abstracts - 12 th Symposium "Novel Technologies and Economic Development" | Издавач: | Faculty of Technology, Leskovac, Leskovac, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-22-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 48-48 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363803 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.