Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.)
Назив: Chemical characterization of essential oil and hydrosol obtained by microwave hydrodistillation from organically cultivated basil (Ocimum basilicum L.)
Аутори: Karabegović, Ivana T.  ; Stamenković Stojanović, Sandra J.  ; Veličković, Dragan T. ; S. Stojičević; Nikolić, Nada Č.  ; Lazić, Miodrag L. 
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts - 12 th Symposium "Novel Technologies and Economic Development"
Издавач: Faculty of Technology, Leskovac, Leskovac, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 48-48
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363803
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.