Резултати
еНаука >
Резултати >
PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF LENTIL (Lens culinaris L.) FLOUR
Назив: | PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF LENTIL (Lens culinaris L.) FLOUR | Аутори: | Nikolić, Nada ; J. Stojanović; Ristić, Novica ; Stojanović, Gordana ; Todorović, Zoran ; Karabegović, Ivana ; Lazić, Miodrag | Година: | 2012 | Публикација: | Book of abstracts - Belgrade Food International Conference Food, health and well being (FCUB ERA) | Издавач: | Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 83-83 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371993 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.