Резултати

еНаука >  Резултати >  PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF LENTIL (Lens culinaris L.) FLOUR
Назив: PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF LENTIL (Lens culinaris L.) FLOUR
Аутори: Nikolić, Nada  ; J. Stojanović; Ristić, Novica  ; Stojanović, Gordana  ; Todorović, Zoran  ; Karabegović, Ivana  ; Lazić, Miodrag 
Година: 2012
Публикација: Book of abstracts - Belgrade Food International Conference Food, health and well being (FCUB ERA)
Издавач: Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 83-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371993
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.