Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and sensory properties of rice-buckwheat gluten-free cookies
Назив: Antioxidant and sensory properties of rice-buckwheat gluten-free cookies
Аутори: Sakač, Marijana  ; Pestorić, Mladenka  ; Mišan, Aleksandra  ; Mandić, Anamarija  ; Nedeljković, Nataša  ; Jambrec, Dubravka  ; Jovanov, Pavle  ; Banjac, Vojislav  
Година: 2014
Публикација: 7th International Congress FLOUR-BREAD '11/9th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2570 Претражи идентификатор
Издавач: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Croatia, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 254-263
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387992
URL: https://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.