Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant and sensory properties of rice-buckwheat gluten-free cookies | Аутори: | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 7th International Congress FLOUR-BREAD '11/9th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2570![]() ![]() |
Издавач: | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Croatia, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 254-263 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387992 | URL: | https://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.