Резултати

еНаука >  Резултати >  Jerusalem artichoke as a source of inulin in extruded ready-to-eat products and its effect on Glycemic index
Назив: Jerusalem artichoke as a source of inulin in extruded ready-to-eat products and its effect on Glycemic index
Аутори: Barjaktarević, Ana M.  ; Cupara, Snežana M.  ; V. Stojčeska; A. Plunkett; Milovanović, Dragan A.  ; Janković, Slobodan M.  
Година: 2012
Публикација: Functional Foods and Chronic Inflammation: Science and Practical Application
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392428
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.