Резултати
еНаука >
Резултати >
Jerusalem artichoke as a source of inulin in extruded ready-to-eat products and its effect on Glycemic index
Назив: | Jerusalem artichoke as a source of inulin in extruded ready-to-eat products and its effect on Glycemic index | Аутори: | Barjaktarević, Ana M. ; Cupara, Snežana M. ; V. Stojčeska; A. Plunkett; Milovanović, Dragan A. ; Janković, Slobodan M. | Година: | 2012 | Публикација: | Functional Foods and Chronic Inflammation: Science and Practical Application | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392428 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.