Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzyme encapsulation technologies and their applications in food processing
Назив Enzyme encapsulation technologies and their applications in food processing
Аутори Lević, Steva  ; Djordjević, Verica B.; Knežević-Jugović, Zorica  ; Kalušević, Ana ; Milašinović, N.  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2017
Публикација: Microbial Enzyme Technology in Food Applications
Издавач: CRC Press
Тип резултата: Поглавље у монографији
Колација: str. 469-502
DOI: 10.1201/9781315368405
Scopus-ID: 2-s2.0-85049700855
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6180
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4503
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396344
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
9
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.