Резултати
Назив ![]() | Enzyme encapsulation technologies and their applications in food processing | Аутори ![]() | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Microbial Enzyme Technology in Food Applications | Издавач: | CRC Press | Тип резултата: | Поглавље у монографији | Колација: | str. 469-502 | DOI: | 10.1201/9781315368405 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049700855 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6180 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4503 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396344 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.