Резултати

еНаука >  Резултати >  Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section color
Назив: Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section color
Аутори: Jovanović, Jelena  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukić, Mirjana  ; Karan, Dragica  ; Parunović, Nenad  ; Branković Lazić, Ivana  
Година: 2017
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012081-012081
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012081
WoS-ID: 000418556900081
Scopus-ID: 2-s2.0-85030628278
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/399079
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
1
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.