Резултати
еНаука >
Резултати >
Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section color
Назив: | Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section color | Аутори: | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 85 str. 012081-012081 | DOI: | 10.1088/1755-1315/85/1/012081 | WoS-ID: | 000418556900081 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85030628278 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/399079 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.